هزینه جراحی لاغری در سال 1400
29میلیون ایرانی دچار چاقی و اضافه وزن هستند. 10درصد هزینه خانواده هایی که دچار چاقی هستند صرف درمان چاقی و بیماری های مرتبط با آن می شود. در کشوری مانند انگلیس سالانه 27میلیارد پوند صرف مشکلات مرتبط با چاقی می شود که از این مقدار نزدیک 8 میلیارد پوند صرف خدمات درمانی در خصوص چاقی می شود. این 3 جمله و نقل قول را به خاطر بسپارید تا بعد از ارائه هزینه جراحی لاغری (به صورت میانگین و جدول جزئیات)، به شما نشان دهیم که تعرفه ها و هزینه عمل لاغری در مقایسه با هزینه های عدم جراحی چقدر سرسام آور و نجومی تر است.
هزینه عمل لاغری به طور متوسط چقدر است؟
قبل از هرچیزی باید بدانید که تکنیک ها و روش های جراحی لاغری بسیار متنوع هستند. برای پیشبرد هر کدام از این روش ها نیز، یک مسیر خاص طی می شود. بنابراین هر عمل لاغری، تجهیزات، مهارت، تخصص و نیازمندی های خاص خود را می طلبد.
پس ما نمی توانیم بگوییم که مثلا هزینه جراحی لاغری ثابت بوده و به عنوان مثال 20 میلیون تومان است. هزینه کلی اعمال لاغری را به صورت محدوده بیان می کنند و هزینه تکنیک ها و روش های جراحی (مانند اسلیو معده ، بای پس و …) را به صورت یک عدد یا به طور مشابه به صورت بازه ای از اعداد بیان می کنند.
بر همین اساس هزینه عمل لاغری به صورت میانگین:
بدون بیمه چیزی 23 میلیون به بالا است
و با احتساب بیمه پایه (مانند تامین اجتماعی و بیمه های مشابه) 13 میلیون به بالا است.
هزینه های چاقی و عدم درمان موثر آن سرسام آور است
چاقی فقط یک طرف ماجرا است و کاش فقط بحث افزایش وزن و حجم بدن بود نه چیزهای دیگر. متاسفانه چاقی خودش حتی اگر بیماری تلقی نشود، اما باعث و بانی تعداد بسیار زیادی بیماری است.
دیابت، کلسترول بالا، سندورم تخمدان پلی کیستیک، فشار خون بالا، سکته قلبی و مغزی، افسردگی، آپنه خواب انسدادی و …. تنها تعدادی از شناخته شده ترین بیماری های مرتبط با چاقی هستند.
از بین افرادی که اضافه وزن و چاقی مفرط دارند، اغلب یک یا چند بیماری مرتبط با چاقی دارند. این افراد برای کنترل و مدیریت بیماری های مرتبط با چاقی خود سالانه مبالغ زیادی هزینه می کنند که در طولانی مدت بسیار بیشتر از هزینه جراحی لاغری است.
اطلاعات بیشتر در www.bimarestaan.ir